Policies

Ειδική πολιτική ακύρωσης λόγω Covid-19.

Ίσχυει σε περίπτωση υπουργικής απόφασης, περί μη μετακίνησης από και προς το νησί.
✔Αν επιθυμείτε ακύρωση της κράτησής σας έως και 30 ημέρες πριν την άφιξη, επιστρέφεται το 100% της προκαταβολής.
✔Οι ακυρώσεις εντός διαστήματος λιγότερων των 30 ημερών, χρεώνονται με μία διανυκτέρευση.
Εναλλακτικά μπορείτε να μεταφέρετε την κράτησή σας σε μία μελλοντική ημερομηνία, για εσάς ή κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.
Μην ξεχνάτε ότι το όμορφο νησί μας, απέχει λιγότερο από 2 ώρες από την Αθήνα και είναι ιδανικό και για σύντομες αποδράσεις.
✔Αν μία κράτηση έχει ήδη ξεκινήσει (δλδ η ημερομηνία άφιξης έχει παρέλθει), η παραπάνω ειδική πολιτική δεν ισχύει και χρεώνεται το σύνολο της προκαταβολής.

Γενική πολιτική ακυρώσης.

✔Αν επιθυμείτε ακύρωση της κράτησής σας έως και 30 ημέρες πριν την άφιξή σας, σας επιστρέφουμε το 100% της προκαταβολής.
✔Οι ακυρώσεις εντός διαστήματος λιγότερων των 30 ημερών, χρεώνονται με το σύνολο της προκαταβολής.
✔Σε περίπτωση μη εμφάνισης, χρεώνεται το σύνολο της κράτησης.
✔Σε περίπτωση μείωσης των διανυκτερεύσεων, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα χρεωθεί το αρχικό ποσό.

Διαδικασία κράτησης.

✔Επιλέξτε τις ημερομηνίες άφιξης / αναχώρησης και τον τύπο δωματίου. ✔Βεβαιωθείτε για τα δρομολόγια των πλοίων και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας. Tips: αγοράστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τα πρακτορεία του νησιού μας. Έτσι βοηθάτε στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και ενημερώστε άμεσα για όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια και τις αλλαγές τους. ✔Ελένξτε το email επιβεβαίωσης κράτησης που λάβατε από εμάς. Τυχόν λάθη υποδείξτε τα μας, απαντώντας στο σχετικό email και όχι τηλεφωνικά, πριν την κατάθεση της προκαταβολής. ✔Το ποσό της προκαταβολής διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των διανυκτερεύσεων. ✔Καταβάλετε την προκαταβολή και αποστείλετέ μας με email, το σχετικό παραστατικό, όπου θα αναγράφεται το επώνυμο σας και οι ημερομηνίες της κράτησης.

Κράτηση σε ισχύ..

Η κράτησή σας ισχύει αφότου λάβετε το σχετικό email επιβεβαίωσης και για διάστημα δύο ημερών, χωρίς κατάθεση προκαταβολής. Μετά τις δύο ημέρες ισχύουν μόνο οι κρατήσεις, για τις οποίες έχει καταβληθεί το ποσό της προκαταβολής. Με την κατάθεση της προκαταβολής αποδέχεστε τα στοιχεία της κράτησης και για όποιο λάθος, δεν ευθύνεται η διεύθυνση του καταλύματος. Παρακαλούμε ελένξτε προσεκτικά το email επιβεβαίωσης, για την αποφυγή τυχόν λάθους. Πάντα προσπαθούμε για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν, καθώς θέλουμε να διασφαλίσουμε την ευχάριστη διαμονή σας.

Πολιτική αφίξεων και αναχωρήσεων.

Οι ώρες άφιξης και αναχώρησης ορίζονται βάσει της υπ'αριθμού ...... υπουργικής απόφασης ως εξής. Άφιξη: 15:00 Αναχωρηση: 11:00 Παρακαλούμε σεβαστείτε τα παραπάνω χρονικά όρια για την ασφάλεια όλων μας και την εύρυθμη λειτουργία του καταλύματος. Το δωμάτιό σας καθαρίζεται διεξοδικά. Η διεύθυνση του καταλύματος έχει το δικαίωμα να σας ορίσει διαφορετική ώρα άφιξης. Μην φτάνετε στο κατάλυμα πριν την προκαθορισμένη ώρα άφιξή σας. Αν θέλετε να παρατείνετε την ώρα αναχώρησής σας, επικοινωνήστε μαζί μας έως 24 ώρες πριν την προκαθορισμένη ώρα αναχώρησης. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την διαθεσιμότητα και το κόστος.

Πολιτική πληρωμών.

Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης της διαμονή σας με τους ακόλουθους τρόπους. ✔Μετρητά ✔Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό ✔Με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Η πληρωμή γίνεται κατά της άφιξή σας ή έως 24 ώρες πριν την αναχώρησή σας. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και συνωστισμού, παρακαλούμε μην αφήνετε την διαδικασία πληρωμής το τελευταίο 24ωρο της διαμονής σας. Για την έκδοση τιμολογίων, παρακαλούμε παρέχετέ μας τα απαραίτητα στοιχεία, 24 ώρες πριν την πληρωμή.

Απαιτήσεις ελάχιστων διανυκτερεύσεων.

Οι ελάχιστες διανυκτερεύσεις προσαρμόζονται ανάλογα με την χρονική περίοδο και την διαθεσιμότητα.

Προσωπικά δεδομένα.

Όλα τα προσωπικά δεδομένα κρυπτογραφούνται και η επεξεργασία τους πραγματοποιείται με ασφάλεια. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας τη διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων. Οι προσωπικές σας πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο για την καταχώριση της κράτησής σας και την μελλοντική επικοινωνία μας, μέσω newsletter. Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την δοαγραφή σας από το newsletter του καταλύματος.

Λοιπές χρεώσεις.

✔Το κόστος διανυκτέρευσης περιλαμβάνει όλες τις νόμιμες χρεώσεις, όπως ΦΠΑ και φόρο διαμονής. ✔Δωρεάν παροχές: χρήση ενσύρματου και ασύρματου δικτύου, καθημερινή καθαριότητα, αλλαγή λευκών ειδών μετά δύο διανυκτερεύσεων, χρήση ενσύρματου και ασύρματου δικτύου, χρήση χώρου στάθμευσης, χρήση παρκοκρέβατου. ✔Λοιπές υπηρεσίες χρεώνονται κατόπιν αιτήματος

Αριθμοί Γνωστοποίησης.

EN LEFKO KYTHNOS | Αριθμός ΜΗΤΕ: 1170K133K1287101

AMAL KYTHNOS | Αριθμός γνωστοποίησης: 1169821